Overslaan en naar de inhoud gaan

Een correct tarief berekenen is voor iedere kapper van levensbelang.
Deze tool helpt u bij het bepalen van een correcte vraagprijs voor uw klanten.

Een goed tarief berekenen is van levensbelang voor iedere kapper met een eigen zaak. De verschillende factoren die de uiteindelijke vraagprijs naar de klant toe bepalen, zijn vaak uiteenlopend en individueel per salon verschillend dat het ook niet evident is om een uniform systeem hiervoor te ontwikkelen.

Met de digitale online tool Tarifcoiff wil Febelhair u als kapper-ondernemer ondersteuning bieden bij het berekenen van een tarief, rekening houdend met de kosten en de gewenste omzet in het salon.

Met Tarifcoiff wensen we u te helpen bij het berekenen van richtprijzen, maar als kapper-ondernemer heeft u natuurlijk nog steeds de vrije keuze om deze prijzen al dan niet toe te passen. Door uw huidige tarieven te vergelijken met de tarieven die deze tool voorstelt, krijgt u een beter inzicht in deze materie en ook een beter beeld van de rentabiliteit van uw salon.

Met kennis van zaken uw onderneming leiden en anticiperen op de resultaten, dat is de basis voor deze tool, ontwikkeld in samenwerking met de Arteveldehogeschool van Gent.

Hoe kan u de tool aanvragen? En wat kost het? Dat vind u hier. Wil u onze brochure eens lezen dan kan u deze hier downloaden.